NU te zien

1 maart t/m 12 april
‘ONDERHUIDS, het naakte lichaam als bron van inspiratie’

In deze tentoonstelling tonen fotograaf Henri Senders en beeldhouwer Angelo Moyano, 2 bijzonder getalenteerde kunstenaars uit verschillende kunstdisciplines, hun werk naast elkaar. Hoewel ze beiden een fascinatie hebben voor hetzelfde onderwerp, het vrouwelijk lichaam, staat hun benadering daarvan bijna lijnrecht tegenover elkaar. Improvisatie versus controle, perfectie versus imperfectie.

Verwacht


18 april t/m 18 mei
Overzichtstentoonstelling
MARC LAGRANGE


'Aan tafel met Marc Lagrange'
Op donderdag 18 april 2019 zal het werk van topfotograaf Marc Lagrange (1957-2015) worden gepresenteerd aan een selecte groep van 200 gasten onder het genot van een luxe diner verzorgd door de Treeswijkhoeve**.
 
Arrangement
U krijgt de mogelijkheid om deze inspirerende avond bij te wonen in een All-in arrangement voor € 165,00 p.p.
Voor reserveringen kunt u mailen naar aantafelmet@galeriehanspersoon.nl.
Wij ontvangen u die avond graag vanaf 18.00 uur. Het geplande einde zal zijn omstreeks 24.00 uur. Dresscode: Smart casual

 

Nieuwe kunstenaars


Van 1 maart t/m 12 april zal fotograaf Henri Senders voor het eerst exposeren bij Galerie Hans Persoon. Senders maakt voornamelijk naaktportretten, vaak in de buitenlucht. Zijn focus ligt daarbij niet op het naakte lichaam, maar vooral op de houding en de emotie die deze uitstraalt. Het juiste model is daarbij voor hem van groot belang; hij moet een persoonlijke 'klik' hebben om tot een beeld te komen wat de juiste lading dekt.